Kvinnor i branschen

FIMAB Inredningsmontage är välkänt och har gott rykte sedan mer än 25 år tillbaka. Bolaget ägs sedan oktober 2019 av Eden & Wik med ägarna Anki Edenström och Ingela Wikman.

“Vi har sedan tidigare drivit bolag i olika branscher och ser med spänning fram emot att anta utmaningarna inom montering, lager och tredjepartslogistik.

I samband kommer vi att utveckla verksamheten med att erbjuda en hållbar livscykel för kontorsinredning i samarbete med våra kunder. Genom återbruk, återanvändning, och omfördelning förlänger vi livet på kontorsinredning. Det är vår övertygelse att design, kvalitet och innovativa lösningar förlänger möblers livslängd.

Vi har alla ett ansvar för att ta vara på jordens resurser och med det spar vi även både ekonomi och tid.”

Anki Edenström & Ingela Wikman

Fotostudio för kontorsinredning

Vi har en utrustad fotostudio med naturligt ljus för produktfotografering. Vi utför fotografering av våra kunders kontorsinredning. Vi retuscherar, frilägger och formaterar produktbilderna – allt efter önskemål.

 

 

Med oss blir det enkelt att återvinna er gamla inredning! 

Klimatsmart partner

Vi bryr oss om miljön – Vi ser värdet av att återvinna kontorsinredning – Vi tar helt enkelt med oss den inredning som ni inte längre vill ha.

Genom vår partner Eden & Wik har vi utvecklat REUSE, en metod där vi förlänger vi livet på begagnad kontorsinredning. Vi erbjuder en hållbar livscykel för begagnade kontorsmöbler i samarbete med våra kunder och samarbetspartners. Det är vår övertygelse att design, kvalitet och kreativitet förlänger möblers livslängd.

Vi berättar gärna vad vi kan göra för ditt företag.

Välkommen att kontakta oss med dina frågor.

Adress

FIMAB/ Eden & Wik AB
Kristinehovsgatan 11
117 29 Stockholm
Vägbeskrivning

ÖPPETTIDER KUNDSERVICE

Måndag till torsdag: 9.00–16.00
Fredag: 9.00–15.00

GODSMOTTAGNING

Måndag till torsdag:  8.30–16.00
Fredag: 8.30–15.00

KONTAKTA OSS

Telefon: 08-658 53 00
Maila oss

COPYRIGHT® 2020 | Eden & Wik Stockholm AB