Vi planerar och transporterar. Flexibla lösningar för stora som små leveranser. 

Möbler med planerad leverans

Vi samordnar dina leveranser, vi tidsplanerar montering av dina möbler och kvalitetssäkrar att montage görs enligt våra riktlinjer.

Vi arbetar över hela Stockholm & mälardalen och samkör leveranser för att spara både miljö, ekonomi och tid. Vi erbjuder våra kunder flexibla lösningar för stora som små leveranser.

möbletransport

Arbetslust & Arbetsro

En flytt eller omorganisation kan i tanken vara något helt nytt och spännande men i en pågående verksamhet kan det bli något överväldigande. Därför finns Fimab. Vi är experter på att projektleda och samordna inredningsmontage, från leverans, lagerhållning till att vi är på plats hos er och säkerställer att inredningen fungerar som den ska. Så du och din personal kan fortsätta arbeta och fokusera på det nya.

Våra monteringspriser

1 montör, 495 kr / tim
2 montörer, 990 kr / tim
2 montörer plus bil, 1 190 kr/tim
Alla priser är exkl. moms

 

 

Med oss blir det enkelt
att återvinna er gamla inredning! 

Klimatsmart partner

Vi bryr oss om miljön – Vi ser värdet av att återvinna kontorsinredning – Vi tar helt enkelt med oss den inredning som ni inte längre vill ha.

Genom vår partner Eden & Wik har vi utvecklat REUSE, en metod där vi förlänger vi livet på begagnad kontorsinredning. Vi erbjuder en hållbar livscykel för begagnade kontorsmöbler i samarbete med våra kunder och samarbetspartners. Det är vår övertygelse att design, kvalitet och kreativitet förlänger möblers livslängd.

Kvalitetsgaranti för dig

Vi garanterar kvalitet i våra uppdrag, därför vill vi snabbt ställa allt till rätta om det skulle vara något du blir mindre nöjd med. Därför har du som kund kvalitetsgaranti, det gör det hela enkelt!

Ansvarsförsäkring

Om en olycka skulle vara framme är vi noga med att ha en försäkring som täcker eventuella skador. Såklart är våra anställda också fullt försäkrade – under arbetstid och till och från arbetet.

Vi berättar gärna vad vi kan göra för ditt företag.

Välkommen att kontakta oss med dina frågor.

Adress

FIMAB/ Eden & Wik AB
Kristinehovsgatan 11
117 29 Stockholm
Vägbeskrivning

ÖPPETTIDER KUNDSERVICE

Måndag till torsdag: 9.00–16.00
Fredag: 9.00–15.00

GODSMOTTAGNING

Måndag till torsdag:  8.30–16.00
Fredag: 8.30–15.00

KONTAKTA OSS

Telefon: 08-658 53 00
Maila oss

COPYRIGHT® 2020 | Eden & Wik Stockholm AB