Medarbetarna är vår
främsta tillgång. Hos oss samlas engagerade och yrkeskunniga personer.

Möbelmontering

Vi erbjuder möbelmontering i hela Stor-Stockholm med omnejd för alla olika sorters verksamheter – stora som små företag och organisationer. Fimab har mer än 25 års erfarenhet i branschen med montering av Sveriges mest exklusiva möbler. Vi monterar lös som väggfast inredning.

Kvalitet är vår utgångspunkt i varje monteringsuppdrag. Från varsam hantering av inredningen, verktyg anpassade för varje moment  till yrkeskunnande i olika material.

möbelmontering planering

Montering utifrån tidsplanering

Varje inredningsprojekt kräver planering. Innan vi utför en möbelmontering lyssnar vi in era behov och anpassar  monteringen efter hur just er situation ser ut. Varje uppdrag har olika förutsättningar vilket gör kravet på flexibilitet oerhört viktigt.

 

Våra monteringspriser

1 montör, 330 kr/ tim
1 montör plus bil, 450 kr/ tim
2 montörer plus bil, 780 kr/ tim
Alla priser är exkl. moms

planerar montering av möbler

Med oss blir det enkelt att återvinna er gamla inredning! 

Klimatsmart partner

Vi bryr oss om miljön – Vi ser värdet av att återvinna kontorsinredning – Vi tar helt enkelt med oss den inredning som ni inte längre vill ha.

Genom vår partner Eden & Wik har vi utvecklat REUSE, en metod där vi förlänger vi livet på begagnad kontorsinredning. Vi erbjuder en hållbar livscykel för begagnade kontorsmöbler i samarbete med våra kunder och samarbetspartners. Det är vår övertygelse att design, kvalitet och kreativitet förlänger möblers livslängd.

Kvalitetsgaranti för dig

Vi garanterar kvalitet i våra uppdrag, därför vill vi snabbt ställa allt till rätta om det skulle vara något du blir mindre nöjd med. Därför har du som kund kvalitetsgaranti, det gör det hela enkelt!

Ansvarsförsäkring

Om en olycka skulle vara framme är vi noga med att ha en försäkring som täcker eventuella skador. Såklart är våra anställda också fullt försäkrade – under arbetstid och till och från arbetet.

Vi berättar gärna vad vi kan göra för ditt företag.

Välkommen att kontakta oss med dina frågor.

Adress

FIMAB/ Eden & Wik AB
Kristinehovsgatan 11
117 29 Stockholm
Vägbeskrivning

ÖPPETTIDER KUNDSERVICE

Måndag till torsdag: 9.00–16.00
Fredag: 9.00–15.00

GODSMOTTAGNING

Måndag till torsdag:  8.30–16.00
Fredag: 8.30–15.00

KONTAKTA OSS

Telefon: 08-658 53 00
Maila oss

COPYRIGHT® 2020 | Eden & Wik Stockholm AB