KONTORSFLYTT STOCKHOLM | FIMAB FLYTT & TRANSPORT

Flytt & transport  i Storstockholm

Trygg partner vid företagsflytt i storstockholm.

Professionell & flexibel flytt i Stockholm

Vi erbjuder flytt och transporter i hela Stockholm med omnejd, för stora som små företag och organisationer. Vi flyttar all sorts inredning och har lång erfarenhet i branschen med flyttning av Sveriges mest exklusiva möbler för kontor, mässor, konferensrum, hotell mm.

Kvalitet och flexibilitet är är vår utgångspunkt i varje flyttuppdrag. vi på Fimab tar tryggt hand om dina önskemål oavsett storlek på uppdrag.

 

Smidig flytt utifrån tidsplanering

För att din flytt ska bli så lyckad som möjligt krävs organisation och planering. Fimab hjälper dig genom alla steg i er flytt. Innan vi utför en flyttransport lyssnar vi in era behov och anpassar uppdraget efter hur just er situation ser ut. Varje uppdrag har olika förutsättningar vilket gör kravet på flexibilitet oerhört viktigt.

Vi transporterar och flyttar er kontorsinredning på överenskommen tid.

Våra flytt och transportpriser

2 man plus bil, 780 kr / tim
3 man + bil 1170 kr/ tim

Alla priser är exkl. moms

Med oss blir det enkelt att återvinna er gamla inredning! 

Klimatsmart partner

Vi bryr oss om miljön – Vi ser värdet av att återvinna kontorsinredning – När vi utför flytt och transport i Stockholm erbjuder vi oss att ta med den inredning som ni inte längre vill ha eller behöver.

Genom vår partner Eden & Wik har vi utvecklat REUSE, en metod där vi förlänger vi livet på begagnad kontorsinredning. Vi erbjuder en hållbar livscykel för begagnade kontorsmöbler i samarbete med våra kunder och samarbetspartners. Det är vår övertygelse att design, kvalitet och kreativitet förlänger möblers livslängd.

Kvalitetsgaranti för dig

Vi garanterar kvalitet i våra uppdrag, därför vill vi snabbt ställa allt till rätta om det skulle vara något du blir mindre nöjd med. Därför har du som kund kvalitetsgaranti, det gör det hela enkelt!

Ansvarsförsäkring

Om en olycka skulle vara framme är vi noga med att ha en försäkring som täcker eventuella skador. Såklart är våra anställda också fullt försäkrade – under arbetstid och till och från arbetet.

Vi berättar gärna vad vi kan göra för ditt företag.

Välkommen att kontakta oss med dina frågor.

Adress

FIMAB/ Eden & Wik AB
Kristinehovsgatan 11
117 29 Stockholm
Vägbeskrivning

ÖPPETTIDER KUNDSERVICE

Måndag till torsdag: 9.00–16.00
Fredag: 9.00–15.00

GODSMOTTAGNING

Måndag till torsdag:  8.30–16.00
Fredag: 8.30–15.00

KONTAKTA OSS

Telefon: 08-658 53 00
Maila oss

COPYRIGHT® 2020 | Eden & Wik Stockholm AB